Jäsenyys

Harrastuksen edetessä on luontevaa liittyä seuraan. Muutaman alkeisammunnan jälkeen kipinä on syttynyt, ja liittymällä seuraan mahdollistat hyvät harjoitteluolosuhteet jatkossakin. Seuran kautta on myös mahdollista löytää oma ensimmäinen jousi, tai saada opastusta sen ostamiseen jousiammuntakaupasta.


Jäseneksi

Seuran jäseneksi voi hakea liittymislomakkeen kautta.

Uusien jäsenten hakemukset käsitellään muutaman viikon välein. Hyväksymisen yhteydessä saat tiedot liitymis- ja jäsenmaksun suorittamiseen. Maksu suorituksen jälkeen sinulla on oikeus aloittaa harrastus seuran jäsenenä. Uudelle jäsenelle harrastuksen aloittamista helpottamaan seurassamme on tehty infopaketti.


Jäsentietojen muutokset

Jäsentietojen päivitys on aina syytä suorittaa välittömästi, kun muutoksia tapahtuu. 

Asunto- tai sähköpostiosoitteen vaihtuessa, tee muutos seuran sivuilla Omat jäsentietoni -osiossa.

Omat tietosi voit muuttaa itse, kun olet kirjautunut sisään jäsensivuille (klikkaa seuran sivuston oikeassa ylälaidassa olevaa linkkiä). Kirjautumisen jälkeen näet nimesi selaimen oikeassa yläkulmassa. Nimeäsi klikkaamalla pääset muokkaamaan ja tarkastelemaan omia tietojasi kohdassa "Omat jäsentietoni". Muista lopuksi tallentaa muuttuneet tiedot!

Jos sisäänkirjatumisen kanssa on ongelmia, ota yhteys webmasteriin (webmaster (at) wilhelltell.fi).


Jäsenedut

Wilhelm Tellin jäsenä sinulla on mahdollisuus harjoitella jousiammuntaa kolmessa eri paikassa.

Kesäisin jousiammuntaa on mahdollista harrastaa sekä Helsingin jousiammuntapiirin hallinnoimalla Ruskeasuon jousiammuntakentällä että Talosaaren jousiammuntakeskuksessa, joka on seuran omassa hallinnassa. Ruskeasuolla voivat seuran jäsenet käydä vapaasti ampumassa kuten myös Talosaaressa, jossa pääsee rata-ammunnan lisäksi harjoittelemaan myös maastoammuntaa mahtavissa metsämaisemissa.

Syksyisin sään viilentyessä siirrymme harjoittelemaan sisähalliin, joka sijaitsee Sörnäisissä Vilhonvuoren kadulla. Täällä aktiivisen ampujan harjoittelu onnistuu vaikka vuorokauden ympäri, ja aloittelijat pääsevät kokeilemaan lajia ohjatusti alkeisiltoina. Ampuminen seuran harjoittelupaikoissa omalla jousella edellyttää WT:n jäsenyyttä (ja ympärivuorokautinen käyttö edellyttää avainpantin maksua sekä aktiivitoimintaa).

Sisähallilla jäsenillä on mahdollista hyödyntää mm. taljaprässiä, nuolenkatkaisulaitetta, paunamittaria yms. työkaluja. Seuralla on myös useita vaisto-, tähtäin-, pitkä- ratsu- ja talja -jousia, joita voi käyttää jäsenet jotka maksavat kertamaksun tai hallimaksun jäsenmaksun lisäksi.

Seuran jäsenä voit myös osallistua Suomen jousiampujain liiton sekä Suomen maastojousiampujain liiton kilpailuihin. Liiton kilpailuihin osallistuaksesi sinulla pitää olla seuran jäsenyys, kilpailulisenssi sekä seuran virallinen edustuspaita.

Seura järjestää myös toimintaa ja tapahtumia, jotka mm. tukevat jousiammuntaharrastusta. Viime aikoina jäsenille on järjestetty ilmaiseksi esimerkiksi ammattitaitoisen ohjaajan vetämiä venyttelytunteja.

Maksut

Liittymismaksu seuraan 30 €

Maksut voi myös suorittaa korttimaksuna tai liikuntaseteleinä, virikeseteleinä tai muuna mobiilimaksuna. Tehdessäsi maksun muilla tavoilla kuin tilisiirtona, toimita ruutukaappaus maksusta rahastonhoitajan sähköpostiin (rahastonhoitaja (at) wilhelltell.fi).

Maksut vuonna 2023

Jäsenmaksu120€aikuiset

60€opiskelijat, juniorit, invalidit, varus- ja siiviilipalvelusmiehet ja eläkeläisetHallimaksut

Kertamaksut10€jäsenet
Kertamaksut5€jäsenet omalla jousellaHallikausimaksu120€aikuiset

70€opiskelijat, invalidit, varus- ja siiviilipalvelusmiehet ja eläkeläiset

0€juniorit (alle 18 v.)


Seuran tilinumero FI74 1432 3000 2081 57

Viitteet
Jäsenmaksu: 6800
Hallimaksu: 6826

Liittyessäsi seuraan jäsenmaksu määräytyy liittymisajankohdan mukaan:

  • Tammikuu-elokuu, koko vuoden jäsenmaksu + liittymismaksu
  • Syyskuu-lokakuu, puolen vuoden jäsenmaksu + liittymismaksu
  • Marraskuu-joulukuussa liittyvät maksavat seuraavan vuoden jäsenmaksun + liittymismaksu

    Päätös: 2.3.2015 Hallituksen kokous / hallitus. 

Ulkokauden harjoittelu Ruskeasuolla ja Talosaaressa on jäsenille ilmaista.
Juniorit (alle 18 v. + sen kalenterivuoden loppuun kun täyttää 18 v.) ovat vapautettuja myös sisäkaudella harjoitusmaksuista. 

Jos sinulle tulee kysyttävää jäsenasioista, ota yhteyttä seuran sihteeriin. Maksuasioissa voit ottaa yhteyttä myös rahastonhoitajaan. Ota yhteyttä