Ilmoittautuminen seuran kursseille

Tulevien kurssien ajankohdat löytyvät otsikon JK - Jousiammuntakurssit / Archery courses alta ilmoittautumissivustolta.

Aikuiset voivat myös kurssien ulkopuolella käydä tekniikkaryhmissä TK1 ja TK2 hakemassa ylimääräistä ohjausta: TK1 sopii myös aloittelijoille, JK1:n käyneille, tai JK2:lla oleville. TK2 on suunnattu JK2:n käyneille.

JK1

Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaalle harrastuksen juuri aloittavalle tai harrastajalle, joka haluaa perehtyä uudestaan jousiammunnan perustekniikkaan. Kurssilla käydään läpi hyvän jousiammuntatekniikan perusteet SJAL:n Ensinuolet-konseptia mukaillen. Kurssi valmistelee sinut JK2-kurssille ja itsenäiseen harjoitteluun.

Kurssilla ammutaan seuran vaistovastakaarijousella, joka tarjoaa hyvän pohjan myös muihin jousityyppeihin. Et tarvitse omaa jousta!

Kurssi kestää 8 viikkoa ja sisältää 8 opetuskertaa ja 2 omatoimista harjoituskertaa seuran hallivalvonnoissa.

Kurssin hinta on 100€, saat maksuohjeet ilmoittauduttuasi.

JK2

Kurssiin osallistuminen edellyttää JK 1 -kurssin hyväksyttyä suorittamista.

JK2-kurssilla syvennytään harrastajakohtaisesti omaan ammuntatekniikkaan liittyviin haasteisiin. Kurssin aikana esitellään jousiammunnan eri aselajit, lukuun ottamatta jalkajousta, sekä löydetään oma aselaji.

Kurssilla annetaan aselajikohtaista opetusta sekä opitaan perusteita oman aselajin mukaiseen jousen käsittelyyn sekä siihen liittyviin erityispiirteisiin.

Kurssi sisältää 8 harjoituskertaa. Omat harrastusvälineet eivät ole pakollisia, mutta niiden hankkimista kurssin aikana suositellaan, ja siihen saa tarvittavaa opastusta.

Kurssi kestää 8 ja sisältää 8 opetuskertaa ja 2 omatoimista harjoituskertaa seuran hallivalvonnoissa

Kurssin hinta on 100€. Saat maksuohjeet ilmoittauduttuasi.

JJK - Junioreiden jousiammunta kurssi

Kurssi on tarkoitettu kaikille 10-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Aiempaa kokemusta jousiammunnasta ei tarvita. Kurssi soveltuu sisältönsä takia myös hyvin kokeneemille harrastajille.

Kurssilla opitaan lajiomaiset kehonhuollot, lämmittelyt, turvallisuus asiat, jousen huolto ja virittäminen. Tekniikkaan syvennytään teorian ja käytännön tasolla. Kursilla opitaan ampumaan eri matkoja sisätiloissa.

Seuran jäseneksi liittyvän on mahdollista harjoitella kurssin aikana muissa lapsille ja nuorille suunnatuissa ryhmissä, vaatimustasot huomioden.

Kurssi pidetään sunnuntaisin 3.9 alkaen klo 11-13 Wilhelm Tell ry:n hallilla, Vilhovuorenkatu 9-11. Kurssi sisältää 15 ohjattua harjoitus kertaa 15 juniorille. Kurssilla ohjaa seuran päävalmentaja, ohjaaja ja apuohjaaja.

Kurssin hinta on 200 euroa. Seuran jäsenille 180 euroa. Seura pystyy tarjoamaan OKM:n nuorille suunnatun rahoituksen turvin 50% alennuksen kurssillaiselle jolla on siihen perusteltu syy. Alennusta voi tiedustella yksityisesti ja luottamuksellisesti seuran päävalmentajalta puheenjohtaja@wilhelmtell.fi