Alkeisammunta

Kaikille aloitteleville ampujille avoimet alkeisammunnat hallillamme Sörnäisissä (Vilhonvuorenkatu 9-11). Ampumaan voit tulla ennakkoilmoittautumalla kalenteritapahtuman kautta kohdasta "Ilmoittaudu". Kalenteri löytyy seuran etusivulta. Ajantasaisen ilmoittautuneiden määrän näet laittamalla hiiren tapahtuman päälle (älä klikkaa tapahtumaan). Päivästä riippuen 10 tai 14 ensimmäistä mahtuu ampumaan.

Jos et pääsekään tulemaan, peruthan ilmoittautumisen osoitteeseen webmaster@wilhelmtell.fi, että seuraava kiinnostunut saa paikan.

Pienen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan jousiammuntaa. Hintaan sisältyy välineiden vuokraus, radan käyttö sekä opastus ammuntaan. 

Katso alkeisammunta ajat seuran kalenterista etusivulla. Kaikille sujuvan opastuksen ja ammunnan takaamikseksi toivomme, että saavut paikalle ilmoitettuna aloitusaikana.

Huom! Alkeisammuntaan voivat tulla mukaan 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt. 10-17 -vuotiaat sekä kyseisenä vuonna 18 vuotta täyttävät/täyttäneet voivat tutustua jousiammuntaan avoimilla junnutunneilla (katso tarkemmat tiedot ajat kalenterista). Lisätietoa juniori toiminnasta.

Kertamaksu 10 €. Maksun voi myös suorittaa kortilla. Smartum, Tyky ja Virike setelit käyvät myös maksuvälineenä. Jos käytössäsi on Smartum saldoa, maksathan ammunnan etukäteen omassa Smartum-verkkopalvelussasi. Ota maksun suorituksesta mukaasi kuitti.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Happy Hour aloittelijoille!

Oletko jo osallistunut alkeisammuntatunneille tai hallitset muuten jousiammunnan alkeet? Tämä tunti on sinulle! Ammutaan seuran vastakaarijousilla, ohjaaja neuvoo tarvittaessa.  Rento tunti hyvässä seurassa yli 16-vuotiaille!

Ampumaan voit tulla ennakkoilmoittautumalla kalenteritapahtuman kautta kohdasta "Ilmoittaudu". Kalenteri löytyy seuran etusivulta. Ajantasaisen ilmoittautuneiden määrän näet laittamalla hiiren tapahtuman päälle (älä klikkaa tapahtumaan). 10 ensimmäistä mahtuu ampumaan. Jos et pääsekään tulemaan, peruthan ilmoittautumisen osoitteeseen webmaster@wilhelmtell.fi, että seuraava kiinnostunut saa paikan. 

Kertamaksu 10 €. Varaathan mukaan tasarahan! Smartumin ja luottokunnan setelit käyvät myös maksuvälineenä. Hintaan sisältyy välineiden vuokraus ja radan käyttö.

Kaikille sujuvan ammunnan takaamiseksi toivomme, että saavut paikalle  ilmoitettuna aloitusaikana.

Maksuvälineet

Meillä käy maksuvälineinä käteisen lisäksi myös Smartum, Virike ja Tyky-setelit sekä e-Passi.

Alkeisampujia Ruskeasuon radalla.