Alkeisammunta

Alkeisammunnat ovat vähintään 18 vuotta täyttäneille. Nuoremmat ovat tervetulleita Junnutunneille. Junnutunnit ovat maksuttomia, alkeisammunnoissa on 10 € kertamaksu. Maksuvälineistä lisää alempana. 

Tunnit pidetään hallillamme Sörnäisissä, Vilhonvuorenkatu 9-11 (ohjeita paikan päälle YouTube-videolla).

Eri tuntien kuvaukset näet alla.

Molempiin (AA1 ja AA2) on ei-jäsenille pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Linkki vie kaikkien avointen ammuntojen ilmoittautumisten listaussivulle, valitse oikea tapahtuma ja päivä! Sivulta näet samalla mahtuuko haluamallesi kerralle mukaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä saa vahvistuksen sähköpostiisi. Sähköpostissa on myös linkki, jonka kautta voit tehdä peruutuksen, jos et pääsekään tulemaan. Tarkistathan myös roskapostilaatikkosi, vahvistusviesti saattaa joskus joutua myös sinne. Mikäli tapahtumaan tulee muutoksia sinulle viestitään sähköpostitse viimeistään edellisen päivän aikana, tai puhelimitse saman päivän aikana.

Katso tarkemmat ajakohdat seuran kalenterista etusivulla.

Kaikille sujuvan opastuksen ja ammunnan takaamiseksi toivomme, että saavut täsmällisesti.

Tuntien kuvaukset

AA1: Alkeisammunta 1

Alkeisammunta ensikertalaisille hallillamme Sörnäisissä, Vilhonvuorenkatu 9-11. Pienen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan jousiammuntaa.

AA2: Alkeisammunta 2

Alkeisammunta vähän kokeneemmille aloittelijoille hallillamme Sörnäisissä, Vilhonvuorenkatu 9-11. Pääset kokeilemaan jousiammuntaa omaehtoisesti. Toisin kuin Alkeisammunta 1:ssä varsinaista ohjausta ei ole tarjolla. Sinun pitää käydä AA1 / Alkeisammunta 1 -tunnilla ainakin kerran ennen Alkeisammunta 2:een osallistumista!

Junnutunnit

Junnutunnille ovat tervetulleita kaikki 10-18 vuotiaat jousiammunnasta kiinnostuneet nuoret! Junnuryhmässä alle 18 vuotiaana aloittaneet saavat jatkaa joukossa kunnes täyttävät 20 vuotta.

Junnutunnit näkyvät etusivun kalenterissa. Lauantain tunnilla on varattu tilaa ei-jäsenille kello 14:00 - 15:00, tervetuloa!

Lauantain junnutunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen: voit vain saapua paikalle. Tarkista kuitenkin kalenterista että tuntia ei ole peruutettu!

Ei-jäsenet voivat maksutta käydä kokeilemassa ammuntaa 3-4 kertaa, joka jälkeen pitää liityä seuran jäseneksi. Lue lisää jäseneksi liittymisestä.

Juniorin kanssa voi tulla myös yksityistunnille, jolloin varaukset ja kyselyt tehdään Ryhmille -sivun kautta. Hinta poikkeaa tällöin normaalin alkeisammuntakerran hinnasta.

Katso myös: Juniorikurssi.

Maksuvälineet

Maksun voi myös suorittaa kortilla tai käteisellä. Mikäli maksat käteisellä, varaathan tasarahan!

Meillä käyvät maksuvälineinä lisäksi myös Smartum, Virike ja Tyky-setelit sekä e-Passi. Jos käytössäsi on Smartum saldoa, maksathan ammunnan etukäteen omassa Smartum-verkkopalvelussasi: hallilla ei ole verkkoa!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Alkeisampujia Ruskeasuon radalla.