Alkeisammunta

TIEDOTE 8.6.2021

Alkeisammunnat ovat koronan takia tauolla, mutta jonkin verran kokeiluja järjestetään kesän aikana Ruskeasuon jousiammuntaradalla. Katso seuran kalenterista etusivulta lisää tietoa ja ilmoittaudu mukaan. Lisäksi yksityisenä ryhmänä on mahdollista tulla jousiampumaan hallille tai liittymällä seuran jäseneksi.

Katso mahdolliset muutokset tähän ilmoitukseen seuran kalenterista etusivulla.

Kaikille aloitteleville ampujille avoimet alkeisammunnat hallillamme Sörnäisissä (Vilhonvuorenkatu 9-11). Ampumaan voit tulla ilman ennakkoilmoitusta ja pääset pienen opastuksen jälkeen kokeilemaan jousiammuntaa. Hintaan sisältyy välineiden vuokraus, radan käyttö sekä opastus ammuntaan. 24 ensimmäistä mahtuu ampumaan.

Katso alkeisammunta ajat seuran kalenterista etusivulla. Kaikille sujuvan opastuksen ja ammunnan takaamikseksi toivomme, että saavut paikalle ilmoitettuna aloitusaikana.

Kertamaksu 10 €. Maksun voi myös suorittaa kortilla. Smartum, Tyky ja Virike setelit käyvät myös maksuvälineenä. Jos käytössäsi on Smartum saldoa, maksathan ammunnan etukäteen omassa Smartum-verkkopalvelussasi. Ota maksun suorituksesta mukaasi kuitti.

Huom! Alkeisammuntaan voivat tulla mukaan 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt. 10-17 -vuotiaat sekä kyseisenä vuonna 18 vuotta täyttävät/täyttäneet voivat tutustua jousiammuntaan avoimilla junnutunneilla (katso tarkemmat tiedot etusivun kalenterista).

Alkeisampujia Ruskeasuon radalla.

Jäseneksi?

Lue tarkemmat ohjeet Jäsenyys-sivulta.

Maksuvälineet

Meillä käy maksuvälineinä käteisen lisäksi myös Smartum, Virike ja Tyky-setelit.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.