Alkeisammunta

Kaikille aloitteleville ampujille avoimet alkeisammunnat hallillamme Sörnäisissä (Vilhonvuorenkatu 9-11). 

Mukaan voit tulla ilmoittautumalla ennakkoon. Ilmoittaumislomake löytyy kaikkien avointen ammuntojen ilmoittautumisten listaussivulta. Valitse oikea tapahtuma ja päivä. Sivulta näet samalla mahtuuko haluamallesi kerralle mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä saa vahvistuksen sähköpostiisi. Sähköpostissa on myös linkki, jonka kautta voit tehdä peruutuksen, jos et pääsekään tulemaan. Tarkistathan myös roskapostilaatikkosi, vahvistusviesti saattaa joskus joutua myös sinne. Päivästä riippuen 10 tai 14 ensimmäistä mahtuu ampumaan.

Pienen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan jousiammuntaa. Hintaan sisältyy välineiden vuokraus, radan käyttö sekä opastus ammuntaan. 

Katso alkeisammunta ajat seuran kalenterista etusivulla. Kaikille sujuvan opastuksen ja ammunnan takaamikseksi toivomme, että saavut paikalle ilmoitettuna aloitusaikana.

Huom! Alkeisammuntaan voivat tulla mukaan 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt. 10-17 -vuotiaat sekä kyseisenä vuonna 18 vuotta täyttävät/täyttäneet voivat tutustua jousiammuntaan avoimilla junnutunneilla (katso tarkemmat tiedot ajat kalenterista). Lisätietoa juniori toiminnasta.

Kertamaksu 10 €. Maksun voi myös suorittaa kortilla. Smartum, Tyky ja Virike setelit käyvät myös maksuvälineenä. Otamme vastaan myös ePassi ja Eazybreak maksuja. Jos käytössäsi on Smartum saldoa, maksathan ammunnan etukäteen omassa Smartum-verkkopalvelussasi. Ota maksun suorituksesta mukaasi kuitti.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Happy Hour aloittelijoille!

Oletko jo osallistunut alkeisammuntatunneille tai hallitset muuten jousiammunnan alkeet? Tämä tunti on sinulle! Ammutaan seuran vastakaarijousilla, ohjaaja neuvoo tarvittaessa.  Rento tunti hyvässä seurassa yli 16-vuotiaille!

Mukaan voit tulla ilmoittautumalla ennakkoon. Mukaan otetaan 10 ampujaa. Ilmoittaumislomake löytyy kaikkien avointen ammuntojen ilmoittautumisten listaussivulta. Valitse oikea tapahtuma ja päivä. Sivulta näet samalla mahtuuko haluamallesi kerralle mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä saa vahvistuksen sähköpostiisi. Sähköpostissa on myös linkki, jonka kautta voit tehdä peruutuksen, jos et pääsekään tulemaan. Tarkistathan myös roskapostilaatikkosi, vahvistusviesti saattaa joskus joutua myös sinne.

Kertamaksu 10 €. Hintaan sisältyy välineiden vuokraus ja radan käyttö. Varaathan mukaan tasarahan! Smartum, Tyky ja Virike setelit käyvät myös maksuvälineenä. Otamme vastaan myös ePassi ja Eazybreak maksuja. Jos käytössäsi on Smartum saldoa, maksathan ammunnan etukäteen omassa Smartum-verkkopalvelussasi. Ota maksun suorituksesta mukaasi kuitti. 

Kaikille sujuvan ammunnan takaamiseksi toivomme, että saavut paikalle  ilmoitettuna aloitusaikana.

Maksuvälineet

Meillä käy maksuvälineinä käteisen lisäksi myös Smartum, Virike ja Tyky-setelit sekä e-Passi.

Alkeisampujia Ruskeasuon radalla.