Junioritoiminta

Junnutreenit

Junnujen perusryhmään voit tulla kokeilemaan jousiammuntaa maantaina ja keskiviikkona 17:00-18:20, 3-4 kertaa ilmaiseksi. Ryhmiin osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Kesäkuusta - Syyskuun alkuun 2024 juniorit harjoittelee ainoastaan Junioreiden Perus ryhmässä maanantaisin 17:00-18:20 

Turvallisuus syistä osallistumisen alaikäraja on 10 vuotta. Yläikäraja on 18 vuotta. Harrastamista ryhmissä voit jatkaa 20-vuotiaaksi asti. 

Junioriharjoituksien aikana aikuiset voivat odottaa seuran taukotilassa niin halutessaan. Ammuntasali on tarkoitettu ainoastaan junioreille ja juniori ohjaajille/valmentajille.

Harjoituksissa voit ampua omissa vaatteissa ja ulkokengissä. Sisäkengät saattavat olla kuitenkin mukavammat. Pitkät hiukset on hyvä pitää kiinni.

Otamme erityistarpeet mahdollisuuksien mukaan huomioon ja pyrimme järjestämään kaikille mahdollisuuden harrastaa jousiammuntaa turvallisesti.

Harjoituksissa vaadimme, että kaikki noudattavat ohjaajien ja valmentajien antamia ohjeita sekä sääntöjä.

Mahdolliset lisäkysymykset voit lähetää osoitteeseen robert (a) wilhelmtell.fi

Tervetuloa kokeilemaan jousiammuntaa!

Ystävällisin terveisin

Juniori ohjaaja tiimi

--

Juniors' hours is meant for all 10-18 years old who are interested in archery. Enrollment is not requiered. Welcome!

Junioreiden tekniikka ja  kilparyhmä

Junnujen tekniikka ryhmään pääsee mukaan seuran juniorit, jotka haluaa syventää laji oppimistaan ja ovat valmiita harjoittelemaan ohjatummin. Tekniikka ryhmään pääset mukaan kun käyt perusryhmissä tai kurssilla ja puhut asiasta ohjaajien kanssa. 

Kilparyhmä on tarkoitettu kansallista ja kansainvälistä menestystä tavoitteleville junioreille jotka haluavat olla kilpaurheilijoita tai ovat sitä. Harjoittelu on vaatiivaa ja edellyttää erillisiin sääntöihin sitoutumista. Kilparyhmään liittymisestä voit keskustella erikseen juniorin ja huoltajan kanssa. Ryhmään on erillinen haku. 

Kaikissa tilanteissa voit olla yhteydesssä seuran juniori ohjaajiin tai juniori toiminnan vastaavaan puheenjohtaja@wilhelmtell.fi 

Tekniikka- ja kilparyhmä harjoittelee kesäkuun ja syyskuun välillä normaaliin tapaan säävarauksella Ruskeasuon kentällä. Erityisen huonolla säällä harjoitellaan hallilla, josta ilmoitetaan ryhmille erikseen. 

Kun olet käynyt perusryhmän harjoituksissa voit liittyä seuran jäseneksi. Lue lisää jäseneksi liittymisestä.