Ryhmille maastojousiammunta

Maastoammunan pienryhmätunti

Wilhelm tell tarjoaa mahdollisuuden maastoammunnan opetteluun pienryhmäkoulutuksessa Talosaaren jousiammuntaradalla. Pienryhmäkoulutuksessa käydään läpi maastoradalla maastojousiammunan alkeet: etäisyyden arviointi, ylä- ja alaviistoon ampuminen, ampuma-asennon etsiminen. Lisäksi käydään läpi ratamerkinnät ja seuran, sekä maastoradan käyttösäännöt. 

Maastoradan pienryhmäkoulutus sopii henkilöille, joilla on omat ammuntavälineet (taulukärjet) ja ammunan perustekniikka hallussa kenttä- tai halliolosuhteissa harjoiteltuna. Suositeltavaa olisi, että henkilö olisi jonkun jousiammuntaseuran jäsen. Koulutuksen kautta on myös mahdollista liittyä Wilhelm tellin jäseneksi. 

Hinta yksityistunnille on 1-2 hengen osalta 60 €, 3-4 henkeä 80 € / kerta. Ohjaus sisältää maastoradan käyttömaksun ja maksimissaan maastoradan kierroksen verran, noin 2-3 tuntia. Huomioithan, että Talosaaren maastorata on mäkinen ja maastoinen joten huolehdi, että sinulla vapaa-ajan vakuutus. Ohjaus tapahtuu Talosaaren jousiammuntaradalla.

Varaa maastoammuntakokeilu

Varausehtojen hyväksyminen / I agree with the reservation terms