Jousiammuntakokeilut ryhmille

Kenelle?

Jousiammunta on hyvä vaihtoehto päästä irti arjen kiireistä. Se on hauskaa, rentouttavaa ja enemmän harjoiteltuna parantaa keskittymiskykyä. Jousiammunta on hieno ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi polttareiden yhdeksi ohjelmanumeroksi. Voit myös haastaa kaverisi leikkimieliseen jousiammuntakilpailuun. Kokeilut sopivat hyvin aloittelijoillekin.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme ryhmällenne rennon hetken jousiammunnan parissa!

Missä?

Tapahtuma järjestetään seuran jousiammuntahallissa (Katri Valan halli), paikalle mahtuu kerralla 24 henkilöä. Varauksen voi tehdä myös vaikka yhdellekin hengelle,  jos esimerkiksi alkeisammuntojen aikataulut eivät sovi itselle. 

Milloin?

Jousiammuntakokeiluita voi varata arkisin ja viikonloppuisin hallin varausten ulkopuolella. Seuran kalenterista näet vapaat ajata. Aika toiveesi vahvistetaan erikseen.

Varaaminen

Vahvistamme varauksen ja hinnan (hinta poikkeaa avoimien alkeisammuntojen hinnasta) erillisellä sähköpostilla. Lomakkeen täyttö, ei ole sitova varaus. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta päivää ennen tapahtumaa.

Lue myös muut vinkkimme onnistuneen kokeilun mahdollistamiseksi.

Huomioithan, että teille tuleva vastaus voi mennä roskapostiin. Olemme saaneet useamman kyselyn, nyt ettei viesteihin ole vastattu. Kaikkiin kyllä vastataan, eli tarkistathan roskapostin!

Huomoithan myös, että ammuntakokeilu on vain Vilhonvuorenkadun hallilla. Ei ulkoammuntaradoilla.

Varaa ammuntakokeilu

Lisätietoja ja varaukset ryhmien ammunnoille alla olevalla lomakkeelta tai sähköpostitse wt (at) wilhelmtell.fi​

Varausehtojen hyväksyminen / I agree with the reservation terms *