Ryhmille

Hallillamme voi ampua tämän hetken Korona säädöksien mukaan 9 henkeä ja ohjaaja kerrallaan. Saatavilla on käsidesiä ja käsienpesumahdollisuus. Ohjaus voidaan myös antaa turvavälin kanssa. 

(29.5.2021)

Jousiammuntakokeilut ryhmille


Jousiammunta on hyvä vaihtoehto päästä irti arjen kiireistä. Se on hauskaa, rentouttavaa ja enemmän harjoiteltuna parantaa keskittymiskykyä. Jousiammunta on hieno ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi polttareiden yhdeksi ohjelmanumeroksi. Voit myös haastaa kaverisi leikkimieliseen jousiammuntakilpailuun.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme ryhmällenne rennon hetken jousiammunnan parissa. Tapahtuma järjestetään seuran jousiammuntahallissa, paikalle mahtuu kerralla 24 henkilöä. Jousiammuntakokeiluita voi varata arkisin ennen klo 16:30 ja viikonloppuisin hallin varausten ulkopuolella.

Vahvistamme varauksen erillisellä sähköpostilla. Lomakkeen täyttö, ei ole sitova varaus. Varauksen voi peruuttaa veloituksetta päivää ennen tapahtumaa.

Lue myös muut vinkkimme onnistuneen kokeilun mahdollistamiseksi.

Huomioithan, että teille tuleva vastaus voi mennä roskapostiin. Olemme saaneet useamman kyselyn, nyt ettei viesteihin ole vastattu. Kaikkiin kyllä vastataan, eli tarkistathan roskapostin!

Huomoithan myös, että ammuntakokeilu on vain Vilhonvuorenkadun hallilla. Ei ulkoammuntaradoilla.

Varaa ammuntakokeilu

Lisätietoja ja varaukset ryhmien ammunnoille alla olevalla lomakkeelta tai sähköpostitse wt (at) wilhelmtell.fi​

Varausehtojen hyväksyminen / I agree with the reservation terms *