JK3

Kurssille osallistuminen edellyttää JK 1 ja JK 2 -kurssien hyväksyttyä suorittamista. Kurssille tarvitaan omat välineet. Harjoituksissa jatketaan omaan ammuntatekniikkaan ja aselajiin syventymistä ohjatusti. Perehdytään oman ammuntavälineen yksityiskohtiin. Mahdollistetaan harrastuksen jatkaminen mielekkäästi itsenäisesti tai seurassa muiden harrastajien kanssa.

Annetaan oman mielenkiinnon mukaan perehdytystä seuran ja lajiliittojen tarjoamiin mahdollisuuksiin harrastuksen parissa. Kesällä tutustutaan eri lajiliittojen kilpailumuotoihin sekä maastoammuntaan. Halutessa harrastajaa opastetaan, tuetaan ja ohjataan jousiammuntakisoihin osallistumisessa.

JK 3 -kurssi on jatkuva ja siellä voi käydä oman mielenkiinnon mukaan. Kurssi pidetään lauantaisin klo. 17.00.-19.00. Kesällä JK 3 -kurssi pidetään erikseen sovitusti joko hallilla, Ruskeasuon jousiammuntaradalla tai Talosaaren kentällä tai ammuntamaastossa. Ryhmän harjoittelu on vapaamuotoisempaa ja sisältää enemmän omaa lajikohtaista harjoittelua. Kurssin hinta on 5 euroa/harjoituskerta ja kurssilla käytetään 10 kerran käyntikortteja, yhteensä 50€.

JK 3 -kurssille voi osallistua heti, kun JK 2 -kurssi on suoritettu. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lisätietoa JK 3 -kurssista sähköpostitse koskiwt@gmail.com

Maksuohjeet: Seuran tilinumero: FI74 1432 3000 2081 57, viite 6651.