Ilmoittautuminen seuran kurssille

 

Kevään JK2 kurssi alkaa 5.3. alkavalla viikolla, samoihin aikoihin mitä nyt on kalenterin JK1 tunnit. Jos sinulla on suoritettu JK1 kurssi ja haluat osallistua JK2 jatkokurssille, laita viestiä lomakkeella!


Jos kurssit ovat täynnä, voit tiedustella varasijoja kurssiohjaajilta yhteydenottolomakkeen kautta ja tulla alkeisammuntatunneillemme maanantaisin ja torstaisin klo. 17.00.-18.30. Saat siellä myös yksilöllistä ohjausta ammuntaasi. Kesällä alkeisammunnat pidetään kesä- ja elokuussa maanantaisin, heinäkuussa ammunnat ovat tauolla.

 

JK 1 -kurssikuvaus

Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaalle harrastuksen juuri aloittavalle tai harrastajalle, joka haluaa perehtyä uudestaan jousiammunnan perustekniikkaan. Kurssi sisältää Suomen Jousiampujain Liiton Ensinuolet -konseptin mukaisen ohjelman, jossa harjoitellaan kaikki jousiammuntatekniikkaan liittyvät perusasiat. Kurssilla ammutaan vaistovastakaarijousella. Kurssin aikana saa myös hyvän perusperehdytyksen lajiin liittyvistä muista asioista.

Kurssi käsittää 6 harjoituskertaa maanantaisin tai lauantaisin. Omat harrastusvälineet eivät ole pakollisia. Kurssin hinta on 60 € etukäteen seuran tilille maksettuna.

Kurssille mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Muistathan perua ilmoittautumisesi ajoissa, mikäli et pääse osallistumaan. Kyselyt JK 1 -kurssista kurssiohjaajilta yhteydenottolomakkeen kautta.

Ilmoittautuessasi sähköpostilla, ilmoita nimesi, ikäsi, yhteystietosi ja kokemuksesi lajista. Saat ilmoituksen kurssille pääsystä viimeistään kurssia edeltävällä viikolla. Jos kyseisenä ajankohtana alkava kurssi on jo täynnä, tarjoamme sinulle paikkaa seuraavalle JK 1-kurssille. Jos sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä rajoitteita, olethan ystävällinen ja ilmoitat niistä etukäteen, jotta pystymme huomioimaan ne harjoittelussa. Tarvitset kurssille kevyeen liikuntaan sopivat vaatteet, sillä harjoituksiin kuuluu lajin mukaiset lämmittelyt ja venytykset tunnin alussa ja lopussa.

Maksuohjeet: Seuran tilinumero: FI74 1432 3000 2081 57. JK 1 kurssin maksu viitteellä 6648, hinta 60 € ennen kurssille tuloa. Ota maksukuitti mukaan kurssin ensimmäiselle kerralle. Varmista kuitenkin paikkasi ilmoittautumalla ennen kurssimaksun maksamista.

JK 2 -kurssikuvaus

Kurssiin osallistuminen edellyttää JK 1 -kurssin käymistä kokonaisuudessaan ja seuraan liittymistä. JK 2 -kurssilla syvennytään harrastajakohtaisesti omaan ammuntatekniikkaan liittyviin haasteisiin. Kurssin aikana esitellään jousiammunnan eri aselajit, lukuun ottamatta jalkajousta, sekä löydetään oma aselaji.

Kurssilla annetaan aselajikohtaista opetusta sekä opitaan perusteita oman aselajin mukaiseen jousen käsittelyyn sekä siihen liittyviin erityispiirteisiin. Opastetaan omien välineiden hankinnassa.

Kurssi sisältää 10 harjoituskertaa. Kurssille hankitaan 10 kerran kortti, hinta 100€. Kurssin läpäisy vaatii 10 käyntikertaa. Omat harrastusvälineet eivät ole pakollisia, mutta niiden hankkimista kurssin aikana suositellaan.

Kurssille voi osallistua heti, kun on suorittanut JK 1 -kurssin loppuun. JK1- kurssin edellisellä hallikaudella suorittaneet voivat tiedustella paikkoja kurssien ohjaajilta yhteydenottolomakkeen kautta. Suoraan edelliseltä JK1-kurssilta jatkavien ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Maksuohjeet: Seuran tilinumero: FI74 1432 3000 2081 57. JK 2 ja JK 3 -kurssien käyntikertakortit maksetaan viitteellä 6651. Kortit ovat 10 kerran kortteja. JK 2 -kurssilla 10 kerran kortin hinta on 10€ / kerta, eli 100€.

JK 3 -kurssikuvaus

Kurssille osallistuminen edellyttää JK 1 ja JK 2 -kurssien hyväksyttyä suorittamista. Kurssille tarvitaan omat välineet. Harjoituksissa jatketaan omaan ammuntatekniikkaan ja aselajiin syventymistä ohjatusti. Perehdytään oman ammuntavälineen yksityiskohtiin. Mahdollistetaan harrastuksen jatkaminen mielekkäästi itsenäisesti tai seurassa muiden harrastajien kanssa.

Annetaan oman mielenkiinnon mukaan perehdytystä seuran ja lajiliittojen tarjoamiin mahdollisuuksiin harrastuksen parissa. Kesällä tutustutaan eri lajiliittojen kilpailumuotoihin sekä maastoammuntaan. Halutessa harrastajaa opastetaan, tuetaan ja ohjataan jousiammuntakisoihin osallistumisessa.

JK 3 -kurssi on jatkuva ja siellä voi käydä oman mielenkiinnon mukaan. Kurssi pidetään lauantaisin klo. 17.00.-19.00. Kesällä JK 3 -kurssi pidetään erikseen sovitusti joko hallilla, Ruskeasuon jousiammuntaradalla tai Talosaaren kentällä tai ammuntamaastossa. Ryhmän harjoittelu on vapaamuotoisempaa ja sisältää enemmän omaa lajikohtaista harjoittelua. Kurssin hinta on 5 euroa/harjoituskerta ja kurssilla käytetään 10 kerran käyntikortteja.

JK 3 -kurssille voi osallistua heti, kun JK 2 -kurssi on suoritettu. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Lisätietoa JK 3 -kurssista sähköpostitse koskiwt@gmail.com

Maksuohjeet: Seuran tilinumero: FI74 1432 3000 2081 57. JK 2 ja JK 3 -kurssien käyntikertakortit maksetaan viitteellä 6651. Kortit ovat 10 kerran kortteja. JK 3 -kurssin hinta on 5€ / kerta, joten kortin hinta on 50€.

Ilmoittautuminen JK -kursseille

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.